Bij ons verliest een man zijn haar en de vos zijn streken

Wij zijn The Dandy Fox

Ons passie van het knippen komt voort uit de toewijding en betrokkenheid naar het barbiersvak. Samen met een gezonde dosis perfectionisme is het voor ons extra bevredigend om een strak kapsel en baard tot stand te brengen, en de klant met een lekker gevoel naar huis te sturen. Wij ontvangen jou dan ook graag in onze barbershop, welke gelegen is onder het hotel Haarhuis nabij het Centraal station.

Knippen zonder afspraak

Zoals eerder benoemd, je bent altijd welkom om zonder afspraak je haren te laten knippen. Loop daarom gerust bij ons binnen. Toch liever een reservering maken? Bel ons , of maak een afspraak via de button op de homepage.

Roy

Dit is Roy, die jongen rechts. Oprichter , eigenaar en barbier van The Dandy Fox. Roy heeft een enorme passie voor het vak en heeft o.a. ervaring opgedaan bij Fourbrothers. Roy verwelkomt je graag in The Dandy Fox!

Tijmen

Dit is Tijmen. Tijmen is een talentvolle barber en een van de gezichten van The Dandy Fox.  Tijmen heeft zich in 1 jaar ontzettend snel en goed ontwikkeld. Wij kunnen met recht zeggen dat hij nu al beter is dan de meeste in ons vak. Hij is ruim een jaar geleden begonnen bij barbershop Hama.

Gina

Dit is Gina. Gina is ons andere talent. Wij horen je denken,Gaat Gina ons knippen? Als jullie dat willen is dat zeker mogelijk maar wij raden het toch niet aan. Gina is onze mascotte en bewaakt het pand met alles wat ze heeft! En verder is Gina gewoon een super lieve hond en ontzettend gek op mensen.